Start nu met uw 3D tuinontwerp

Stappenplan

1.    Zelf uw eigen tuin inmeten of in laten meten.
U kunt ervoor kiezen om zelf uw tuin in te meten. Wij raden u aan om de tuin te laten inmeten door een erkend hoveniersbedrijf.
Zodra we de juisten maten hebben ontvangen kunnen we beginnen met het ontwerp.

2. Uw wensen en onze deskundigheid
Zodra we de maten van uw tuin hebben ontvangen kunnen we aan de slag. Maar om een passend ontwerp te maken is het belangrijk dat u uw wensen doorgeeft. Zo kunnen we een unieke tuin ontwerp aanleveren die bij uw situatie en verwachtingen past.
Om het optimale uit uw tuin te halen zullen wij uw wensen zo goed mogelijk verwerken, maar daarbij geven wij ook passende tips en ideën.

3. Het ontwerp
Nadat alle informatie verwerkt is komt er een ontwerp tot stand. Dit ontwerp word aangeleverd in de vorm van een 2D tekening met daarbij een aantal foto's en benamingen van eventuele beplanting en bestrating. Uiteraard een filmpje en afbeeldingen van het 3D ontwerp.

4. Tevreden? Dan kunnen we uw droomtuin laten realiseren!
Mocht u tevreden zijn, dan kan er gestart worden met de realisatie van uw droomtuin. Tijdens dit traject kunt u altijd kleine aanpassingen doorgeven indien gewenst.

2D Ontwerp

Het 2D ontwerp wat word aangeleverd is een bovenaanzicht van uw tuin.

Zo kunt u de verhoudingen en vormgeving beter voor zich zien.  Indien gewenst leveren bij deze tekening ook een bijlage aan met mogelijke beplanting en bestrating voor uw tuin.

3D Ontwerp

Bij de bovenstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een van onze 3D droomtuinen! Hiervan krijgt u een aantal afbeeldingen geleverd.

Video Rondleiding

Om het beeld en ontwerp van uw droomtuin compleet te maken bieden wij een video rondleiding aan.

We willen u laten ervaren hoe het is om door uw eigen droomtuin te wandelen!

Locatie